Nyomtatás

2016 esküvői körömtrendje

Értékelés:
(0 szavazat)
Írta: 2016. augusztus 17., szerda 11:32;
Kategória: Blog;

Egy esküvőre egész évben sor kerülhet, hiszen minden évszak alkalmas arra, hogy egy dekoratív tematikát építsenek köré. A tervezés és készülődés során a legapróbb részletek is számítanak, így a menyasszony körme sem maradhat ki az átalakulásból.



Melyek az idei menyasszonyi körömtrendek? 2016-ban igazán változatos minták és színek közül válogathatnak az arák. Mindenki megtalálhatja az ízléséhez és a menyasszonyi ruhájához passzoló körömmintákat, már csak néhány minőségi műköröm kellék szükséges.

A hagyományos, visszafogott és ártatlan virágminták a klasszikus stílus követőinek kedvencei lehetnek, ahol virág és csipkeminták fonják körbe a körmöket. A színekről sem kell lemondani, hiszen az édes barack, menta, orgona pasztellárnyalatai mellett a sötétebb, élénk bogyószínek, a grafitszürke vagy a szénfekete is jelen van.

A glitterek szerelmesei nyugodtan választhatnak káprázatos csillámokat, de kerülhet a körmökre pötty vagy kreatív grafikus műköröm minta is. Tehát nincsenek korlátok, bármi lehetséges, ha körmökről és esküvőről van szó!

Ha minőségi műköröm alapanyagokra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Megjelent: 1300 alkalommal