Nyomtatás

Műköröm problémák és okaik

Értékelés:
(0 szavazat)
Írta: 2015. szeptember 29., kedd 18:27;
Kategória: Blog;

A műköröm építés nagyfokú precizitást igénylő feladat, így, ha valaki kevésbé gyakorlott, előfordulhatnak kisebb zökkenők, becsúszott hibák.

 

Ilyenkor aggodalmaskodás helyett érdemes bevált trükköket, szakmai fogásokat alkalmazni a javításhoz.

 

Zselés műköröm esetében gyakori hiba a zselé felválása a körömágyaknál. Ennek oka lehet a nem megfelelő zsírtalanítás vagy a bőrfeltoló kaparó nem megfelelő használata. A bőrredőket mindenhol vissza kell tolni, a köröm fényes felületeit pedig eltüntetni, hogy jól tapadjon az alapréteg.

A zselé törése vagy repedése akkor fordulhat elő, ha a stresszvonal fölött egy hátára fektetett C ívet képezünk a műkörömnek, az tartósabb, erősebb lesz és ellenáll a fizikai hatásoknak.

Ha a zselé nem akar megkötni, ne a műköröm alapanyagban, hanem az UV lámpában keressük a hibát, mert nagy valószínűséggel elhasználódtak a csövek.

Amennyiben a zselét túl folyósnak érezzük, az azt jelenti, hogy túl meleg, hagyjuk szobahőmérsékleten hűlni, ha viszont nem terül el rendesen, akkor pedig túl hideg. Meleg víz alatt elérhetjük a kívánt hőfokot.

 

A siker a minőségi műköröm termékeken is múlik. Rendelj online kiváló műköröm kellékeket, így mindig hibátlan lehet a végeredmény!

Megjelent: 2361 alkalommal