Nyomtatás

2017 nyarán tedd (t)rendbe a körmöd!

Értékelés:
(0 szavazat)
Írta: 2017. június 16., péntek 18:16;
Kategória: Blog;

Idén nyáron igazán szabadjára engedheted a fantáziád körömdíszítés terén is! A 2017-es körömdivatban az életteli, vibráló és színpompás manikűré a főszerep!

A színek közül a babarózsaszín a sláger, de ha igazán ütős összhatásra vágysz, kombináld arannyal vagy ezüsttel! Természetesen a króm vagy metálfényű körmök idén is hódítanak, és ha a csillámos díszítést választod hozzájuk, úgy ragyogsz majd, mint egy filmsztár! A természetes, nude alapú színeket idén a geometriai minták teszik változatosabbá, a szürke és a levendula pedig nem csak a hajfestés területén lopta be magát a szívekbe. A strasszok és a csipkeminta elegáns hatást kölcsönöznek a körmöknek, ünnepi alkalmakra ne habozz kipróbálni őket!

 

A Crystal Nails minden évszakban előáll valamilyen újdonsággal, most sok más remek megoldás mellett üveghatású gél lakkjával kedveskedik a körömdíszítés rajongóinak! A dekorálás lehetőségei ennek a terméknek köszönhetően is határtalanok, használata egyszerű, műköröm UV lámpában a kötési idő 3-4 perc.

 

Ha minőségi műköröm termékeket szeretnél rendelni akár otthoni, akár professzionális használatra, nézz körül műköröm webáruházunkban, és kövesd figyelemmel akcióinkat!

 

Megjelent: 1828 alkalommal