ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összes:0 Ft
A kosár üres!
Nyomtatás
6832_bgo75

BRUSH&GO SZÍNES ZSELÉ - GO 75 - 4,5ML

Cikkszám: bgo077
GyártóBRILLBIRD
Fogyasztói ár2740 Ft
?Felkened és kész" színes zselék - A Brush&Go zselék ultra-magas pigmenttartalmuknak köszönhetően egy rétegben kitűnően fednek, mégis könnyedén fényesre kötnek , így nincs szükség fényzselé használatára és fixálásra sem!
+ -

Leírás

Varázsoljatok bámulatos körmöket vendégeiteknek harmadannyi idő- és anyagráfordítással! Válasszátok a BrillBird Brush&Go termékcsaládját! Az utóbbi évek legnagyobb fejlesztése a Brush&Go színes zselécsalád. Egyetlen egy réteg Brush&Go zselével helyettesíthetjük az eddigi két réteg színes zselét plusz fényzselét, melyet rétegenként még lámpáznunk is kellett, illetve a folyamat végén fixálni.

Előnyei:

- Egyetlen rétegben is tökéletesen fed

- Fixálásmentes

- Tökéletes választás a zselés díszítésekhez

- Harmadannyira csökken az alapanyagigény és a munkaidő

Brush&Go zselé használat 1X1

- Beépítve szabadszélként: megfested az általad választott Brush&Go zselével a szabadszélt, majd borítod a felületét.

- Teljes köröm felületére: akár beépítve, borítóréteg előtt, akár a köröm formára reszelését követően is alkalmazható. BB Tipp: A köröm felületén használva egy réteg Hard&Go Gel&Lackal növelheted a köröm tartósságát és fényét.

- Porcelán körmök felületén: Formára reszelést követően Top Finish Gel-lel kend át a körmöket, majd lámpázást követően egy buffer segítségével mattítsd vissza a felületét és így már használhatod a Brush&Go zselét

- Díszítésre: beépített- és felületi minták elkészítéséhez is rendkívül jó választás, fixálásmentes, rögtön fényesre köt.

BB Tipp: Brush&Go színes zseléinket nem csupán színes vég készítéséhez, teljes köröm színnel borításhoz ajánljuk, hanem tökéletes választás zselés díszítések esetén is. Próbáld ki felületi díszítéshez a Brush&Go zselét, mellyel hajszálvékony, de jól fedő vonalak készíthetőek a köröm felületére. Fess rózsát, csipkemintát vagy más motívumokat könnyedén egy 0-s ecsettel!

Könnyedén elleshetitek a Brush&Go-val készült mintákat, motívumokat díszítő továbbképzéseinken. Keresd ezeket Továbbképzési katalógusunkban, vagy honlapunkon!

Vissza: BRUSH&GO SZÍNES MŰKÖRÖM ZSELÉK

Mások ezt is megvásárolták

Termékek

Részletes Kereső

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK

hírlevél kupon