ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összes:0 Ft
A kosár üres!
Nyomtatás
12688_artgel_purple

Art Gel festőzselé - Art Purple (5ml)

Cikkszám: art010
GyártóCRYSTALNAILS
Fogyasztói ár3140 Ft
A festéshez alkalmazható színes zselék új generációja, a díszítések szerelmeseinek. Extrém erősen pigmentált, sűrű, fixálásmentes festőzselé, mely nagyon vékonyan is fed.
+ -

Leírás

Egyáltalán nem folyik vagy mozdul el, még hosszú idő eltelte után sem. Bármeddig dolgozhatunk vele, azaz korlátlan ideig díszíthetünk.

Használhatod a népszerű One Move egymozdulat technikához, zselés festéshez és vékony vonalak festéséhez, kontúrozáshoz is. Az Art Gel festőzselékkel a színátmenetek sokkal homogénebbek, az elkészült minták pedig hihetetlenül élénk színűek és élethűbbek. UV és Led fényre is köt.
Kötésidő: UV lámpában 3-4 perc, LED-ben 2-3 perc

16 színben szerezhető be: három alapszín - sárga, piros és kék -, illetve fekete, amellyel sötétítünk és fehér, amellyel világosítunk, öt szuper neon szín: zöld, narancs, sárga, korall és pink, valamit a dögös nyári Baby Pink, Fuchsia és Magenta party-színek után megérkezett az olíva, barna és lila árnyalat is.

CN Tipp:

Extra vékonyan használd, hogy átkössön az anyag - minimális mennyiség elég az ecseten!
Az Art Gel festőzselét kizárólag díszítésekhez használd! Teljes felületen és szabadszélhez a Royal Gel zselék a legjobbak.
Szivacsfejű ombre ecset segítségével tökéletes színátmenetek készíthetők Art Gel festőzselékkel!
Köttesd LED lámpában a gyorsabb munka érdekében!

 

 
 
Vissza: ART-GEL FESTŐZSELÉ

Mások ezt is megvásárolták

Termékek

Részletes Kereső

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK

hírlevél kupon