ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összes:0 Ft
A kosár üres!
Nyomtatás
14821_3s156_8ml

3 STEP CrystaLac - 3S156 (8ml)

Cikkszám: ste317
GyártóCRYSTALNAILS
Fogyasztói ár2950 Ft
Princess Pink
+ -

Leírás

Megérkeztek a nyár lenyűgöző, vadító árnyalatai, amelyek garantáltan vendégeid új kedvencei lesznek. Vigyázz, a 3S153-as Narancs koktél izgalmas színvilágába könnyű szerelembe esni, de ha inkább a pinkes árnyalatokat kedveled, akkor a 3S154-es Nyári dallam lesz a Te választásod! A 3S155-ös Cikláment is érdemes beszerezni, hiszen vagány kiegészítő lesz a nyári hőségben. A 3S156-os Princess pink egy igazi hercegnőhöz illő CrystaLac, amely csillámos rózsaszínben bűvöli el vendégeid.
A CrystaLac anyag a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével. Krémes állagú, rugalmas és oldható. Lágyan, finoman terül. Ragacsosra köt, tehát fedni / fixálni kell.
Kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc.
Természetes körmökre használjuk.
Az anyag alapozó zseléje a Compact Base Gel, a Compact Base Gel Plus, a Base Gel, vagy a Builder Base Gel.Fedőzseléje a Clear 0/Top CrystaLac, a Cool Top Gel Universal, Cool Top 4 Dark, Mattever Matt Top Gel vagy (Easy Off Gel alap esetén) az Easy Off Top Gel.
A 3 STEP CrystaLac-ok tartóssága 3 hét.
Leoldása maximum 10 perc (az anyag vastagságától és az oldószertől függően).
CN Tipp: Vékony köröm esetén Compact Base Gel-lel vagy Hardener Sand-del erősítjük meg a körömlemezt.
PolyHybrid technológiájának köszönhetően a CrystaLac tartósabb és sokkal nagyobb fedőképességű. Színei megemelt pigmenttartalommal rendelkeznek. A benne lévő lapított ecset ráfekszik a körömre, így az anyaggal pontosabban, egyenletesebben lehet dolgozni. Az egyedi üveg nemcsak mutatós, hanem praktikus is: vendéged első pillantásra kiválaszthatja kedvenc színét.

Vissza: 3 STEP CRYSTALAC

Mások ezt is megvásárolták

Termékek

Részletes Kereső

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK

hírlevél kupon