ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összes:0 Ft
A kosár üres!
Nyomtatás
ÚJ
14446_ultrasonic_cleaner_rozsaszin

Xtremepro ultrahangos tisztító - sweet pink

Cikkszám: para011
GyártóCRYSTALNAILS
Fogyasztói ár25900 Ft
Használatával a fémeszközök és kellékek tisztítása kényelmesebb már nem is lehetne: gyorsaság, praktikum és hatékonyság.
+ -

Leírás

Használatával a fémeszközök és kellékek tisztítása kényelmesebb már nem is lehetne: gyorsaság, praktikum és hatékonyság. Kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy segítse a mindennapi munkát és egyszerre több eszközt is lehessen benne tisztítani. Elsősorban a gyémántporos manikűrfejek, karbid fejek, ollók, bőrfeltoló, kefe és egyéb eszközök/kellékek vendégenkénti tisztítására szolgál, így a szennyeződések eltávolításával a fertőtlenítő spray megfelelően kifejtheti hatását.

Letisztult, csinos külsejével, praktikus méretével és egyszerű használatával pedig kiváló segítőtárs. Rozsdamentes acél tartályában valamennyi eszköz kényelmesen elfér, illetve 5 perces gyors programjával a hatékonyság nem kérdés. Mindennapi használatra ajánlott.

Hogyan működik? A folyadékkal feltöltött tartályt ultrahang hullámok rezgetik meg, ezáltal valamennyi szennyeződés könnyedén leválik a behelyezett felületekről. A makacsabb, régi szennyeződéseket fellazítja, a mindennapi szennyeződéseket pedig könnyedén eltávolítja.

A berendezésben csak víz- ill., a felhasznált vegyszernek ellenálló ép tárgyak/eszközök használhatóak. Az alkalmazott vegyszer használata előtt, gondosan olvassa el a termékhez mellékelt használati útmutatót.

  • Tartozék: Hálózati adapter
  • Teljesítmény: max. 15W
  • Tartály kapacitás: max. 450ml
  • Időzítő: max. 5 perc
  • Két szuper színben!
Vissza: PARAFFINGÉPEK, MELEGÍTŐK, PARAFFINOK

Mások ezt is megvásárolták

Termékek

Részletes Kereső

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK