Műköröm Pláza https://mukoromplaza.hu Sat, 20 Apr 2024 20:55:55 +0200 Joomla! - Open Source Content Management hu-hu BrillBird 2021 tavaszi újdonságok https://mukoromplaza.hu/hirek/item/132-brillbird-2021-tavaszi-ujdonsagok https://mukoromplaza.hu/hirek/item/132-brillbird-2021-tavaszi-ujdonsagok BrillBird 2021 tavaszi újdonságok

Szuper látványos körmöket szeretnél?! Akkor próbáld ki az új Matt Splash Top Black fényzselét - fixálásmentes, oldható és rugalmas!

matt splash

Újabb színnel bővült a Designer zselék sora...hát nem ennivaló?!

designer 26

Játssz az effektekkel! Aprócsillámos színjátszós fedőfény 3 színváltozatban!

effect top1

]]>
info@mukoromplaza.hu (Műköröm Pláza) Blog Mon, 19 Apr 2021 00:18:00 +0200
Flash Glitters - ROSEGOLD ÉS EZÜST SZÍNEK MEGÉRKEZTEK! https://mukoromplaza.hu/hirek/item/131-flash-glitters-rosegold-es-ezust-szinek-megerkeztek https://mukoromplaza.hu/hirek/item/131-flash-glitters-rosegold-es-ezust-szinek-megerkeztek Flash Glitters - ROSEGOLD ÉS EZÜST SZÍNEK MEGÉRKEZTEK!

 

 

Elképesztő, különleges, soha nem látott csillogás! Flash Glitters (Flash csillámok): Fényvisszaverő tulajdonságú, teljesen fedő csillámporok, melyek a fényben káprázatosan csillámlanak, pont úgy, mint amikor a nyári napsugarak szikráznak a víztükrön. Ugyanakkor csökkent fényviszonyok között, ahogy szűrt fény vetül rájuk, feltűnően visszaverik azt. Elegáns, fekete díszítőtégelyben. Sugar Effekt technikával (valamelyik lentebb ajánlott zselébe köttetés előtt beleszórjuk a csillámot, majd megköttetjük, ez a technika fedőzselé nélkül ad szép csillogást) javasoljuk a körömfelületre felvinni a legvarázslatosabb hatás érdekében. A felhasználásához a következő anyagok valamelyikét ajánljuk: Gem Glue Gel, Compact Base Gel Clear, Cool Top Universal vagy Cool Top 4Dark. 4 vendégkedvenc színben (ezüst, rosegold, rózsaszín, türkiz), melyet a legnépszerűbb CrystaLac-jaidhoz tökéletesen tudsz társítani!

]]>
info@mukoromplaza.hu (Műköröm Pláza) Blog Wed, 07 Apr 2021 11:30:55 +0200
2021 tavasz/nyár újdonságok a Crystal Nails-től! https://mukoromplaza.hu/hirek/item/130-2021-tavasz-nyar-ujdonsagok-a-crystal-nails-tol https://mukoromplaza.hu/hirek/item/130-2021-tavasz-nyar-ujdonsagok-a-crystal-nails-tol 2021 tavasz/nyár újdonságok a Crystal Nails-től!

The Sense of Nail Art

A KÖRÖMMŰVÉSZET ÉRZÉKE
 

Bemutatkozik a Sens by Crystal Nails, amely egy hiánypótló új körmös termékcsalád védjegye, amit mindenkinek ki kell próbálnia, aki a főként Nail Art anyagok és eszközök merőben új, különleges világában ki szeretné teljesíteni kreativitását és önkifejezését.

A SENS brand biztosítja ugyanazt a páratlan minőséget és megbízhatóságot, amit az „anyamárkától”, a Crystal Nails-től már megszokhattunk, ugyanakkor új kapukat nyit meg az alapanyagok felhasználhatósági köreiben.

A különlegességek között található pl. egy új, megerősítő technikához fejlesztett alapozó- / ‘folyékony építő’ zselé; bemutatkoznak sűrű, könnyedén „gyurmázható” színes 3D díszítő zselék és hozzájuk passzoló ecsetek; megjelennek színes -géllakkos díszítésre is hangolt- intenzív színű CrystaLac-ok (Sens ‘3G Polish’ géllakkok); debütál egy különlegesen kezes, homogenizált akrilzselé építéshez; és érkezik több más hasonlóan egyedi anyag és eszköz is.

 

242 sens bem acrylgel

 

 

Az új termékcsalád mellett megérkeztek a tavaszi szezon újdonságai is: csodás géllakk színek, Royal Gel-ek és ragyogó díszítők...

 

2021 02 23 2

 

 

]]>
info@mukoromplaza.hu (Műköröm Pláza) Blog Fri, 12 Mar 2021 13:48:33 +0100
Nude körmök, Crystal Nails nude színek https://mukoromplaza.hu/hirek/item/129-nude-kormok-crystal-nails-nude-szinek https://mukoromplaza.hu/hirek/item/129-nude-kormok-crystal-nails-nude-szinek Nude körmök, Crystal Nails nude színek

 

Ha nem szereted az élénk, harsány színeket, akkor garantáljuk, hogy a nude árnyalat lesz az új kedvenced! A nude köröm minták nagyon egyszerűek – általában egy színt foglalnak magukba, de előfordul az is, hogy némi csillámmal vagy egyéb motívummal egészítik még ki. 

A körmöket a természetesség, visszafogottság jellemzi. A Nude színek nem csak az ősz divatszínei, mindenkinek ajánlott, aki nem szereti a harsány, túl színes, kirívó, esetlek túl díszített körmöket.

Színajánló⁠ nude:⁠


3S111⁠

3S112⁠


3S124 ⁠

3S42⁠


3S57

]]>
info@mukoromplaza.hu (Műköröm Pláza) Blog Thu, 11 Feb 2021 10:44:38 +0100
GELFLOW HÁROMFÁZISÚ GEL&LAC https://mukoromplaza.hu/hirek/item/128-gelflow-haromfazisu-gel-lac https://mukoromplaza.hu/hirek/item/128-gelflow-haromfazisu-gel-lac GELFLOW HÁROMFÁZISÚ GEL&LAC

A MarilyNails gelflow háromfázisú gél lakkjai kiváló fedő képességgel rendelkeznek. Mindemelett  akár 2-3 hétig is meg őrzik tartósságukat. 7 és 4 ml-es kiszerelésben is kaphatók. Rendkívül változatos szín árnyalatai mindig a legújabb trendeket követik. Mivel széles választékú, így biztosan megtalálod a vendégeid számára a lemefelelőbbet, így aztán garantáltan elégedetten távoznak.

 

]]>
info@mukoromplaza.hu (Műköröm Pláza) Blog Sat, 23 Jan 2021 13:55:09 +0100
Crystal Nails ROYAL GEL https://mukoromplaza.hu/hirek/item/127-crystal-nails-royal-gel https://mukoromplaza.hu/hirek/item/127-crystal-nails-royal-gel Crystal Nails ROYAL GEL

A Crystal Nails Royal Gel a színes zselék új generációja.Kötésgyorsító összetevőinek köszönhetően a benne lévő sokkal több pigmenttel is két perc alatt szárazra köt UV lámpában , fixálás nélkül. Nincs szükség fény zselére és második rétegre sem. Felületi díszítéshez, egy mozdulat festéshez is kiváló. Nem véletlen, hogy a Royal Gel-eket töretlen rajongás és siker övezi, hiszen nem csak a munkánkat teszi könnyebbé, de rendkívül tartósak , és tökéletesen fednek akár egy rétegben is.Folyamatosan újabb árnyalatokkal bővülnek, a legújabb trendeket és designt követve. Vendégeid körmeit garantáltan igényeik szerint tudod velük elkészíteni.

 

]]>
info@mukoromplaza.hu (Műköröm Pláza) Blog Wed, 23 Dec 2020 13:51:52 +0100
3 STEP CRYSTALAC https://mukoromplaza.hu/hirek/item/126-3-step-crystalac https://mukoromplaza.hu/hirek/item/126-3-step-crystalac 3 STEP CRYSTALAC
Gyakran ábrándozunk a számunkra tökéletes körmökről és, hogy igazán gyönyörű és változatos árnyalatokat találjunk. A Crystal Nails 3STEP CRYSTALAC-ja hosszú éveken át tartó kutatómunka eredménye.A tapasztalatok is azt mutatják igazán megérte várni. Krémes állagának köszönhetően könnyű vele dolgozni. Legyen bármilyen évszak, alkalom, vagy csak a hétköznapokat szeretnéd színesebbé tenni, akkor itt garantáltan megtalálod. Válaszd a hozzád illőt!
 
]]>
info@mukoromplaza.hu (Műköröm Pláza) Blog Sat, 21 Nov 2020 22:47:52 +0100
Őszi hangulatú körmök Brush&Go zselével https://mukoromplaza.hu/hirek/item/125-oszi-hangulatu-kormok-brush-go-zselevel https://mukoromplaza.hu/hirek/item/125-oszi-hangulatu-kormok-brush-go-zselevel Őszi hangulatú körmök Brush&Go zselével

Izgalmas színek ősszel is! Fedezd fel a BrillBird újdonságait, köztük a Brush&Go zselék legfrissebb árnyalatait - tipikus őszi színek kicsit megújulva...

De miért is használd a Brush&Go zseléket? Kitűnő fedőképességgel rendelkeznek, elegendő akár egy rétegben kenned és fixálásmentesre kötnek!

Szuper, akkor nincs más hátra, szerezd be az új színeket!

 

]]>
info@mukoromplaza.hu (Műköröm Pláza) Blog Tue, 27 Oct 2020 14:51:56 +0100
Új! Xtreme Superior Gel, Cover Pink változatban https://mukoromplaza.hu/hirek/item/124-uj-xtreme-superior-gel-cover-pink-valtozatban https://mukoromplaza.hu/hirek/item/124-uj-xtreme-superior-gel-cover-pink-valtozatban Új! Xtreme Superior Gel, Cover Pink változatban

Újgenerációs építőzselé család, mely kitűnően alkalmazható a reszelésmentes technikához - ismerd meg az Xtreme Superior Gel legújabb változatát!

A Cover Pink egy szép fedést adó természetes árnyalat, mely önmagában vagy francia alapként is tökéletesen alkalmazható.

A Superior Cover Pink alkalmas a köröm teljes egészében való betöltésére, hasonlóan mint egy Refill anyag, viszont fedese erősebb annál.

Keresd webáruházunkban vagy üzletünkben!

]]>
info@mukoromplaza.hu (Műköröm Pláza) Blog Fri, 11 Sep 2020 15:35:00 +0200
Kéz és lábápolás Crystal Spa termékekkel https://mukoromplaza.hu/hirek/item/123-kez-es-labapolas-crystal-spa-termekekkel https://mukoromplaza.hu/hirek/item/123-kez-es-labapolas-crystal-spa-termekekkel Kéz és lábápolás Crystal Spa termékekkel

Nyáron kiemelt figyelem jut a kéz és lábápolásra - hámlasztás, bőroldás vagy puhítás, ezek mind nagyon fontos lépések az esztétikus megjelenésért.

Használd a természet erejét és frissülj fel a Crystal Spa termékekkel - legyen szó bőrápolásról, paraffinos ápolásról, bőrmegújító kezelésről.

Nagyon száraz a bőröd?!  Igazi gyógyír rá a holt tengeri sót, aloe vera kivonatot tartalmazó fürdősónk! Keresgélj webáruházunkban és találd meg a bőrödnek megfelelő termékeket!

]]>
info@mukoromplaza.hu (Műköröm Pláza) Blog Fri, 24 Jul 2020 15:57:00 +0200