ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összesen:0 Ft
A kosár üres!

Crystal Nails Műköröm Tanfolyam

Véghné B Tünde

Crystal Nails Szakoktató

e-mail: vegh-tundi(kukac)elitnails.hu

Telefon: +36204284518

www.elitnails.hu

 

 

 

Számomra a szakma tíz évvel ezelőtt hobbiként kezdődött. Szeretem a szép ápolt körmöket, így szívesen jártam műkörmöshöz. Egyre jobban érdekelt a szakma, és mivel adódtak problémák: felválás, törés stb. szerettem volna megtanulni a tartós műköröm építést. Miután elvégeztem a Kézápoló Műkörömépítő és Lábápoló OKJ. tanfolyamot, technikai és díszítő továbbképzések folyamatos látogatója lettem. Megtaláltam a szakmában amit kerestem, hogy tartós és szép munkát tudjak végezni. Így vendégeim elégedetten távoznak és térnek vissza hozzám.

Ma már a Crystal Nails Elite Körmösakadémia Minősített szakoktatójaként dolgozom. Műkörmös tanfolyamainkon a tanulóink a legmagasabb szintű és minőségű alapanyagokkal dolgoznak és minőségi elméleti és gyakorlati oktatásban részesülnek.

Gyakorlati oktatásaink során bevezetjük tanulóinkat a műkörömépítés rejtelmeibe, hogy végzett műkörmösként és lábápolóként kiváló munkát végezhessenek.


TANULJ SIKERSZAKMÁT! LEGYÉL MŰKÖRÖMÉPÍTŐ!
VEGYÉL RÉSZT MŰKÖRÖM TANFOLYAMUNKON!

Minden nőnek legalább egyszer biztosan megfordult már a fejében, milyen jó lenne a szépségiparban dolgozni. Nem véletlen, hiszen mindannyiunk arra törekszik, hogy szép és trendi legyen. Az új szakma tanulásának leggyakrabban az időhiány szab gátat.

Imádod a gyönyörűen díszített körmöket és érdekel a körmözés?
Szeretnéd kiteljesíteni kreatív éned?

Kösd össze a kellemest a hasznossal és szerezz olyan képesítést, hogy a szakmád egyben a szenvedélyed is legyen: TANULJ MŰKÖRMÖSNEK! Ez egy igazán trendi, csajos szakma, mely segítségével mindig önmagad adhatod! Az Elite Cosmetix- Crystal Nails Körmösakadémia OKJ-s Műkörömépítő- kézápoló alapképzésén és Lábápoló alapképzésén nemzetközi bajnok oktatóink tanítják meg Neked a műkörmözés és a pedikűrözés művészetét, melyhez a világszínvonalú alapanyagokat Crystal Nails biztosítja! Műkörmös tanfolyamaink tanulói sorra nyerik az országos műköröm tanulóversenyeket, frissen végzett körmöseink pedig a kezdő versenyeken brillíroznak, és oktatóink közül kerülnek ki a nemzetközi versenyek győztesei.

Tartozz Te is a Crystal Nails sikercsapatába!

Aki MŰKÖRMÖSSÉ válik, biztosan egy sikerszakma birtokosa lesz, mert:

 

  • Kreativitását munkájában élheti ki több száz színes anyag és mintából alkotva egy-egy apró műremeket.
  • Több mint 30 folyamatosan megújuló, a divatot követő továbbképzéseken tarthatja top-on tudását (ha nálunk végez, akár féláron)
  • A szakma világversenyein kiemelkedő esélyekkel indulhat akit mi készítünk fel (Crystal Nails-el)
  • Kötetlen munkaidőben, jól jövedelmező szépségszakmában dolgozhat.

 

mukorom_oktatas

Termékek

Részletes Kereső

Legújabb képek

Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK