ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összes:0 Ft
A kosár üres!

CRYSTALAC (GÉL LAKK)

Komoly kutató-fejlesztő munka eredménye a jövő színes hibrid anyaga, a CrystaLac, amely a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével. Használd saját körömre lakk helyett, körömerősítő bevonatként. A CrystaLac 100%-ban szárazra köt; nincs sérülés, karcolódás, mint a hagyományos lakkoknál. Műkörömre pedig zseléként is használhatod.

A Crystal Nails CrystaLac fejlesztése az új PolyHibrid gyártási technológiának köszönhetően tartósabb (3-4 hét) és sokkal nagyobb fedőképességű. Színei megemelt pigment-tartalommal bírnak, így legtöbbjük egy rétegben is jól fed.

Az új anyagtípus előnye még, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül; zselé-tartalma miatt viszont 3 perc kötés után teljesen kemény, így a vendégnek nem kelle rá úgy vigyáznia, mint a lakkra.

A Crystal Nails közel 250 CrystaLac színe dupla fényvédelemmel ellátott, ezüstözött lakkos-üvegbe került - a 4ml-es CrystaLac-ok ráadásul új, hosszabb kupakot kaptak, így fogásuk még kényelmesebb. A lapított ecset jobban ráfekszik a körömre, így az anyaggal pontosabban, egyenletesebben lehet dolgozni.
Alapozni Base Gel-lel, fedni a GL0-s Clear színnel kell. Acryl Removerrel oldható le.

Mások ezt is megvásárolták

Termékek

Részletes Kereső

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK

Update cookies preferences

hírlevél kupon