ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összesen:0 Ft
A kosár üres!
 
 

 

Hogyan működik? Vásárolj kuponkedvezménnyel KUPONKÓD segítségével!

Regisztrálj webáruházunkba, vagy iratkozz fel hírlevelünkre, hogy hozzájuthass kupon kedvezményünkhöz!

Mi az a Kupon? Hogyan használhatom?

Minden hónapban akár többször is lesz olyan nap a MűkörömPlázán amikor egy kód felhasználásával árengedményt kaphattok a vásárlás végösszegéből.

Ez általában 10 % engedményre jogosít vásárlásonként, tehát az akciós napo(kon) akár többször is vásárolhatsz a Kupon kód felhasználásával.

Hogyan juthatsz hozzá a kódhoz? Egyszerűen regisztrálj webáruházunkba, vagy iratkozz fel hírlevelünkre! Ezzel hírlevél formájában mindig megkapod az engedményre jogosító kódot és annak pontos felhasználási idejét.

Kis segítség a használathoz: Hírlevélben található kódot kimásolod a megfelelő napon. A megvásárolni kivánt termékek kiválasztását követően rákattintunk"A kosár tartalmának megjelenítése" feliratra, ahol a képen pirossal megjelölt mezőbe bemásoljuk az e-mail-ben kapott Kupon kódot, majd rákattintunk a "Mentés" feliratra.

Ezután frissülni fog a lista ahol láthatóvá válik az árengedményösszege és ezáltal megváltozik a végösszeg is. Ezután nincs más dolgunk mint a "Megrendelés megerősítése" feliratra kattintani, és véglegesíteni a megrendelésünket. ( Egyes levelező rendszerek, Pl: Gmail, Hotmail, Freemail stb... a hírleveleket levélszemétnek érzékeli, ezért érdemes a levélszemét (Spam) mappádat is ellenőrizni, nehogy lemaradj aktuális akcióinkról! )

 

Termékek

Részletes Kereső

Legújabb képek

Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK

Update cookies preferences

hírlevél kupon