ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összesen:0 Ft
A kosár üres!
 
 

 

Hogyan működik? Vásárolj kuponkedvezménnyel KUPONKÓD segítségével!

Regisztrálj webáruházunkba, vagy iratkozz fel hírlevelünkre, hogy hozzájuthass kupon kedvezményünkhöz!

Mi az a Kupon? Hogyan használhatom?

Minden hónapban akár többször is lesz olyan nap a MűkörömPlázán amikor egy kód felhasználásával árengedményt kaphattok a vásárlás végösszegéből.

Ez általában 10 % engedményre jogosít vásárlásonként, tehát az akciós napo(kon) akár többször is vásárolhatsz a Kupon kód felhasználásával.

Hogyan juthatsz hozzá a kódhoz? Egyszerűen regisztrálj webáruházunkba, vagy iratkozz fel hírlevelünkre! Ezzel hírlevél formájában mindig megkapod az engedményre jogosító kódot és annak pontos felhasználási idejét.

Kis segítség a használathoz: Hírlevélben található kódot kimásolod a megfelelő napon. A megvásárolni kivánt termékek kiválasztását követően rákattintunk"A kosár tartalmának megjelenítése" feliratra, ahol a képen pirossal megjelölt mezőbe bemásoljuk az e-mail-ben kapott Kupon kódot, majd rákattintunk a "Mentés" feliratra.

Ezután frissülni fog a lista ahol láthatóvá válik az árengedményösszege és ezáltal megváltozik a végösszeg is. Ezután nincs más dolgunk mint a "Megrendelés megerősítése" feliratra kattintani, és véglegesíteni a megrendelésünket. ( Egyes levelező rendszerek, Pl: Gmail, Hotmail, Freemail stb... a hírleveleket levélszemétnek érzékeli, ezért érdemes a levélszemét (Spam) mappádat is ellenőrizni, nehogy lemaradj aktuális akcióinkról! )

 

Termékek

Részletes Kereső

Legújabb képek

Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK

hírlevél kupon