ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összes:0 Ft
A kosár üres!
wcssza

MŰKÖRÖM ZSELÉK

Műköröm zselék ismertető

 

 

Crystal Nails professzionális műköröm zselék kezdő és gyakorlott műkörmösöknek.

A műköröm zselék tudománya a porcelánokénál jóval fiatalabb. Az építő zselék a fejlesztés korai szakaszában könnyen felváltak, törtek, nagyon sok reszelési porral jártak, megsárgultak. Ma már ezeket a problémákat egyre jobban sikerül kiküszöbölni. A fejlesztések során komoly hangsúlyt fektettek arra is, hogy a zselék az UV lámpában történő köttetés közben kevésbé égessenek.

Sikerült olyan zselét kifejleszteni, ami nem éget annyira az UV lámpában (Titánium zselé) és emellett annyira jól kontrollálhatóan teríthető, hogy szinte magától a helyére kerül az anyag. A Crystal Xtreme Clear építő zselé a legerősebb Crystal zselé. Az Xtreme család tagjai (Xtreme Clear, Titánium, Xtreme Pink, Xtreme White) abban is különlegesek, hogy összetételüknek köszönhetően hajlításra is alkalmasak. 2010-es fejlesztés a gumi zselé (Gum Gel), mely kiemelkedő tapadással és extra rugalmassággal bír. Ez az első olyan zselé, ami vágható.

Az építő zseléknél felmerül még az egyfázisú-többfázisú műköröm zselék kérdésköre. Ma már elavultnak tekinthetőek a többfázisú műköröm zselék, ahol külön alapozó zselé szükséges ahhoz, hogy az építő zselé megfelelő tapadását biztosítani tudjuk. Másik problémakör a savas, ill. nem savas építő zselék problematikája. A jó minőségű építő zselékbe már nem szükséges a savtartalom a tapadás növelésének érdekében. A gyakorlott műkörmös meg tudja állapítani, ha vendége problémás körmökkel (nedves-izzadt-nyirkos tapintású tenyér, átnedvesedett körmök) rendelkezik; ebben az esetben használja a savas primert is előkészítésnél (Nail Prep és a savmentes primer közötti lépésként).

A színes zselék hordozó zseléből és pigmentekből állnak, ezen kívül csillámokból, különböző festékanyagokból és néhány adalék anyagból. Az igazi, csúcsminőségű színes zselék nagyon jól fednek, és mégis meg tudnak kötni. Új fejlesztés eredményeképp jelentek meg (csak a Crystal Nailsnél) az első festő-zselék, a Giga Pigment színes zselék, amik rendkívül magas pigmentációt tartalmaznak, így egyedülállóan vékony rétegben felvihetők a körömre. Különlegességük, hogy a rendkívül magas pigment tartalmuk mellett is tökéletesen átkötnek!

A másik titok a színes zseléknél a Brilliant zselé kollekcióban rejlik. Ezeknek a zseléknek megint másfajta hordozó anyaguk van, a csillám szemcsék pedig különleges fényt biztosító eljárással kerülnek őrlésre. Ezekkel a zselékkel olyan díszítéseket lehet készíteni a műköröm zselé rétegei közé, amilyeneket egyetlen más csillámos anyaggal sem: nem másznak el az ecset szőre alatt, jól fednek és intenzíven csillognak. Egy nemrégiben megjelent új, színes zselés hatás a Chameleon, melynek különlegessége a színváltás (hőre változó, fényre változó, szivárvány és átlátszó).

Mások ezt is megvásárolták

Termékek

Részletes Kereső

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK

Update cookies preferences

hírlevél kupon