ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összes:0 Ft
A kosár üres!
Nyomtatás
Akció
15018_fusiongel_mermaidlatte

Xtreme Fusion AcrylGel Mermaid Latte - 30g

Cikkszám: xfus009
GyártóCRYSTALNAILS
Alapár adóval együtt:6250 Ft
Fogyasztói ár5000 Ft
Jó hírünk van a Crystal sellőporok és az Xtreme Fusion AcrylGel szerelmeseinek: vadonatúj árnyalattal bővül az Xtreme Fusion AcrylGel család, méghozzá a Mermaid Latte szín a sellőporok csillogásával kápráztatja el vendégeidet.
+ -

Leírás

CN TIPP:
Könnyedén elkészítheted vele az igen népszerű áttetsző hatást. Ha még természetesebb végeredményt szeretnél építsd az alapréteget Xtreme Fusion AcrylGel Transparent Pink-ből, így a szabadszél és a körömágyi rész színe közel azonos lesz. Cool Top Universal fedéssel a csillámok barackos-rózsaszínes, Cool Top 4Dark fedéssel azok zöldes-sárgás fénye érvényesül.
Xtreme anyagcsaládunk egyedülálló AkrilZseléje, könnyű és időtlen formázhatósággal, melyet hónapokon át tartó teszteléssel​ tökélesítettünk a profi és gyors szalonmunka érdekében.
Tubusos kiszerelésének köszönhetően anyagveszteség nélkül,​ pontosan adagolható.
Nézd meg elsőként nálunk, hogyan tudod szalonmunkádat ​gyorsítani az új Xtreme Fusion AcrylGel-lel!
AkrilZselé építőanyag
Xtreme sűrű, nem éget
Építéskor a zselé irányíthatóságának és a porcelán formázhatóságának időtlensége jellemzi
Tubusos kiszerelés - pontos adagolás, anyagveszteség nélkül
Alapozó zselé nem szükséges
Használata Xtreme Fusion AcrylGel Thinner-rel javasolt, mely nem szárítja ki az ecset szőrét, valamint a Liquidhez képest nincs irritáló szaga munka közben
Könnyű és időtlen formázhatóság - az anyag kötés előtt sem folyik meg a körömágyon
Kötés után a zselé reszelhetősége és rugalmassága elegyedik a porcelán erősségével
Rendkívül könnyű reszelhetőség
Gyors szalonmunka - több vendég
Hónapokig tesztelve
Öt köröm betöltése mindössze 12 perc alatt!
Újgenerációs, nem égető, Xtreme sűrű, tökéletesen formázható és könnyedén reszelhető AkrilZselé építőanyag. Építéskor a zselé irányíthatósága és a porcelán formázhatóságának időtlensége jellemzi. Kötés után a zselé reszelhetősége és rugalmassága elegyedik a porcelán erősségével. Kötés után fixálni kell, azt követően formázható reszelővel.
A teljesen újszerű, tubusos kiszerelés tiszta körülményeket biztosít a munkához. Pontosan adagolható, megfelelő mennyiségű anyag kerül a körömre anyagveszteség nélkül. Gyorsabban lehet vele építeni, mint zselével vagy porcelánnal. Alapozó zselét nem igényel. Használata Xtreme Fusion AcrylGel Thinner-rel javasolt, amely se nem cleanser, se nem liquid, hanem egy forradalmi újdonság az akrilzselé felhasználók részére! Kifejezetten a Crystal Nails Xtreme Fusion AcrylGel anyagához fejlesztett segédfolyadék, mely nem szárítja ki az ecset szőrét, valamint a Liquidhez képest nincs irritáló szaga munka közben. Optikai színélénkítője még élettel telibbé varázsolja a színeket.
Rendkívül könnyen reszelhető, gyors és kímélő a formázás a vendég és a szakember számára is. Ajánlott reszelők: Xtreme 180/180 (zöld) és Professzionális 150/150 (kék), és IronX reszelő 150/180.
Kötési ideje UV lámpában 4-5 perc, LED-ben 1-2 perc.
Hajlítási ideje UV/LED lámpában vagy LED lámpában 7-15 mp, a lámpa erősségétől függően.
Építés vagy töltés esetén még tapadási problémás körmökön sem válik fel az anyag.
A többi építő zselé és építő porcelán családdal tökéletesen kombinálható.
Ajánlott fedőzseléi: Cool Top Gel és Xtreme Top Shine.
Felvitele lágyabb ecsettel ajánlott: Nero Merlo I. ecset, CoverPRO ecset, Xtreme porcelán ecset, vagy bármely kerekvégű, természetes szőrű ecsettel.

Vissza: XTREME FUSION GEL

Mások ezt is megvásárolták

Termékek

Részletes Kereső

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK

hírlevél kupon