ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összes:0 Ft
A kosár üres!
wcssza
Nyomtatás
nyomda_cat30

Moyra nyomdalakk SP 30 Cat Eye Magnetic Silver

Cikkszám: nla032
GyártóMOYRA
Fogyasztói ár935 Ft
Nyomdázáshoz kifejlesztett, gyorsan száradó körömlakk a leggyakrabban használt színekben. Erős pigmentáltság és tökéletes fedés jellemzi a könnyű mintafelvitel érdekében.
+ -

Leírás

Nyomdázott körömre kifejezetten a nyomda fedőlakk használatát javasoljuk, mert a többi fedőlakk feloldja, “elhúzza” az alatta lévő vékony mintaréteget!

Használat:

Vidd fel körmödre a Moyra Cat eye mágneses lakkot, majd várakozás nélkül mielőtt megszáradna a lakk helyezd a mágnest közvetlenül a körmöd fölé kb. 0,5 cm távolságra! A mágneses hatás azaz a “cat eye effect” egyből kirajzolódik a körmön. Várj 20-30 másodpercet, míg a lakk kissé megszárad körmödön, utána vedd el a mágnest. Majd fedd körmöd szokásos módon fedőlakkal.
Mágneses nyomdaminta készítésekor:

Lakkozd ki körmöd a kedvenc lakkoddal! Sötét alap esetén jobban érvényesül a mágneses hatás, ezért nyomdázott mágneses minta esetén fekete alapszínt javaslunk.
Várd meg míg megszárad a körömlakk!
Ezt követően nyomdázd a kiválasztott mintát a körmödre Moyra mágneses nyomdalakkal!
Fedd a mintát SP Top Coat nyomda fedőlakkal!
Majd várakozás nélkül mielőtt megszáradna a fedőlakk, helyezd a mágnest közvetlenül a körmöd fölé kb. 0,5 cm távolságra! A mágneses hatás azaz a “cat eye effect” kirajzolódik a nyomdamotívumokon.
Várj 20-30 másodpercet, míg a fedőlakk kissé megszárad körmödön, utána vedd el a mágnest!

Vissza: MOYRA NYOMDALAKKOK

Mások ezt is megvásárolták

Termékek

Részletes Kereső

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK

Update cookies preferences

hírlevél kupon