ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összesen:0 Ft
A kosár üres!

Az ideális körömforma kiválasztása

Értékelés:
(0 szavazat)
Írta: 2015. február 20., péntek 17:53;
Kategória: Blog;

Érdemes először szakemberhez fordulni és tanácsot kérni, hogy a saját körömágyunkhoz milyen körömvég illene.

 

Természetesen aki, kísérletező típus, bátran próbálja ki az összes formát. Forduljon hozzánk bizalommal kérdéseivel!


És végül, de nem utolsó sorban egy pár éve feltűnt a hegyes köröm, mely egy kicsit extrémebb benyomást kelt.

A következő és talán a legkonzervatívabb forma a kerek körömvég, mely természetes hatást kelt és ezzel a formával a körömágy is vékonyabbnak tűnik.

A másik közkedvelt forma a kocka, mely a francia mintával mutat jól, leginkább hosszabb körömágyhoz ajánlott, melyet még inkább hosszabbá és keskenyebbé tesz.Az ovális forma a legtöbb kézen jól mutat, egyaránt elkészíthető hosszú és rövid körömágyra is. Hosszúságot ad a körömnek miközben megtartja természetes formáját.


Egy jó szakember tisztában van vele, hogy a köröm készítés során nem a saját ízlését kell követnie, hanem a vendég elképzelésinek kell eleget tennie.

Figyelembe kell vennie, hogy mit enged meg a környezete és milyen az életformája.

Minden ember kezei és körmei egyedi vonásokkal rendelkezik, különböző hosszúságú és vastagságú ujjak és szélesebb vagy rövidebb körömágyak.


A megfelelő körömforma kiválasztása legalább olyan fontos, mint a köröm elkészítése. Sokan ugyanis nincsenek tisztában, hogy milyen fajták léteznek és egyénileg kihez milyen körömforma illik.

Megjelent: 1632 alkalommal

Termékek

Részletes Kereső

Legújabb képek

Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK

hírlevél kupon