ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összesen:0 Ft
A kosár üres!

A műköröm lelke az alapanyag

Értékelés:
(0 szavazat)

Gyakran hallani műkörmös kollégáktól, leginkább a fiataloktól, hogy nem igazán tudják eldönteni, hogy milyen alapanyag mellett döntsenek.

 

E helyzetet a piac sem könnyíti meg, hiszem manapság temérdek anyagfajta áll a műkörösök rendelkezésére, melyek közt sokszor egy képzett szakembernek is igencsak nehéz lehet kiigazodni.

 

A Műköröm Pláza összegyűjtött Önnek néhány alapelvet, melyet érdemes figyelembe venni vásárláskor.

Ahogy sok más iparágban, itt is igaz a feltevés, hogy a drágább nem minden esetben fed jobb minőséget.

A műkörmös szakmában ennek az az oka, hogy az anyagok gyakran több kereskedőn is átmennek, mire elérik a felhasználót, ez idő alatt pedig igencsak borsos árat ér el a termék.

 

Tipikus, hogy folyamatosan jelennek meg új, ismeretlen márkanevek, melyek a tökéletes tapadással és tartással kecsegtetnek. Természetesen nem állítjuk, hogy nincs igazuk, ám ebben az esetben is érdemes óvatosnak lenni.

Mindenképpen előnyös a világversenyeket és a műkörmös mestereket követni, hogy ők milyen anyagokat és hogyan használnak, továbbá célravezető a saját tapasztalat, vagyis több fajta kipróbálása is.Műkörmös alapanyagra lenne szüksége?

Akkor keresse fel webáruházunkat és válogasson kedvére termékeink közül!

Megjelent: 889 alkalommal

Termékek

Részletes Kereső

Legújabb képek

Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK