ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összesen:0 Ft
A kosár üres!

A műköröm lelke az alapanyag

Értékelés:
(0 szavazat)

Gyakran hallani műkörmös kollégáktól, leginkább a fiataloktól, hogy nem igazán tudják eldönteni, hogy milyen alapanyag mellett döntsenek.

 

E helyzetet a piac sem könnyíti meg, hiszem manapság temérdek anyagfajta áll a műkörösök rendelkezésére, melyek közt sokszor egy képzett szakembernek is igencsak nehéz lehet kiigazodni.

 

A Műköröm Pláza összegyűjtött Önnek néhány alapelvet, melyet érdemes figyelembe venni vásárláskor.

Ahogy sok más iparágban, itt is igaz a feltevés, hogy a drágább nem minden esetben fed jobb minőséget.

A műkörmös szakmában ennek az az oka, hogy az anyagok gyakran több kereskedőn is átmennek, mire elérik a felhasználót, ez idő alatt pedig igencsak borsos árat ér el a termék.

 

Tipikus, hogy folyamatosan jelennek meg új, ismeretlen márkanevek, melyek a tökéletes tapadással és tartással kecsegtetnek. Természetesen nem állítjuk, hogy nincs igazuk, ám ebben az esetben is érdemes óvatosnak lenni.

Mindenképpen előnyös a világversenyeket és a műkörmös mestereket követni, hogy ők milyen anyagokat és hogyan használnak, továbbá célravezető a saját tapasztalat, vagyis több fajta kipróbálása is.Műkörmös alapanyagra lenne szüksége?

Akkor keresse fel webáruházunkat és válogasson kedvére termékeink közül!

Megjelent: 1252 alkalommal

Termékek

Részletes Kereső

Legújabb képek

Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK

hírlevél kupon