ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összesen:0 Ft
A kosár üres!

Apró kellékek a műköröm építéshez

Értékelés:
(0 szavazat)

A műköröm építés összetett folyamat.

 

Mind a tanulás, mind pedig a szükséges alapanyagok tekintetében sok mindent igényel. Ám műköröm webáruházunkban minden rendelkezésre áll, ami a professzionális végeredményhez kell!

A műköröm építéshez szükséges kellékeket három nagyobb csoportra tudjuk osztani: a műköröm alapanyagok, a gépek, valamint az apró eszközök.

Ez utóbbiak közé tartoznak a reszelők, ecsetek, fém kellékek. Az ecsetek segítségével kell felhordani a zselé és porcelán alapokat a körömre, valamint a csillámport is. A fém eszközöket pedig a strassz kövek, porcelán és egyéb díszek felhelyezésekor szokták használni.

Továbbá ide tartoznak a fém kisollók és szikék, amely a tökéletes alap és formázás elkészítésében van segítségünkre.

Ezeknek az apró eszközöknek a segítségével lesz az alapanyagokból csodálatos minta és műalkotás, így ezek beszerzése elengedhetetlen a műkörmös szakmában.

Műköröm webáruházunkban a legnagyobb márkák többféle eszközéből válogathat! Nézelődjön és rendelje meg az Önnek megfelelő termékeket!

Megjelent: 2295 alkalommal

Termékek

Részletes Kereső

Legújabb képek

Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK

hírlevél kupon