ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összesen:0 Ft
A kosár üres!

A műköröm előnyei

Értékelés:
(0 szavazat)
Írta: 2015. január 19., hétfő 17:56;
Kategória: Blog;

Gondoltad volna, hogy már az ókorban is használtak műkörmöt?

 

Igaz, akkoriban még csak az előkelőség használta hatalma fitogtatására, és arra, hogy jobban hasonlíthassanak istenségeikhez.

 

Manapság azonban az ápolt köröm nem luxus kérdése. Sokan ódzkodnak a műkörömtől, mert egyből hosszú, karmos kezek jutnak az eszükbe.

Azonban a műköröm hossza nem megszabott, bármilyen méretűre lecsiszolható az adott alapanyag. Elsősorban azok számára nyújt megoldást, akik nincsenek megelégedve körmük alakjával, vagy állapotával.



A műköröm sok esetben a manikűrt és a lakkozást helyettesíti. Ha nincs kedved, vagy időd ilyesmire, mégis igényes megjelenésre vágysz, a műköröm viselése a legpraktikusabb megoldás.

Hosszú időre (3-5 hétre) nyújt tartós megoldást, és alatta lévő körmeidet is védi a káros behatásoktól.



Az előnyök közé tartozik még az is, hogy viselőjét segítheti leszokni a köröm és körömágy rágásáról, valamint még erősíti is a természetes körmöket.

Még akkor sem kell lemondanod róla, ha túl rövidek a körömlemezeid, erre az esetre megoldás a ragasztott tipp.

Reméljük, sikerült megmutatnunk a műköröm viselésének előnyeit, és Te is próbára teszed ezt a kreatív és modern megoldást!

Frissen kialakult lelkesedéseddel láss neki műköröm webáruházunk kínálatának, melyben különböző gél- és zselélakkok közül választhatsz, ízléses díszítéseket próbálhatsz ki, és jobban belemerülhetsz a műkörömépítés világába!

Megjelent: 1964 alkalommal

Termékek

Részletes Kereső

Legújabb képek

Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK

hírlevél kupon