ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összesen:0 Ft
A kosár üres!

Karácsony idején szívesen készítünk és viselünk extrémebb körmöket - szalonhosszban is. Íme egy ötlet, hogy a télapókon és borostyánleveleken túl hogyan készíthetünk karácsonyi hangulatú díszítést.

 

f bettina sbs1

 

Aranyfüzéres kék karácsony

Step By Step

Szalon kiadás

Marton Bettina

Marton Bettina, olimpiai bajnok BrillBird oktató az ünnepekre hangolódva készítette ezt a gyönyörűen szikrázó kék körmöt, melyet díszítése tesz igazán különlegessé. A szalonhosszú mandula köröm elkészítését most lépésről lépésre mutatjuk be Nektek. Külön is használhatjátok az extra méretű kő, vagy az arany füzér esetleg a transzferfóliával kiemelt mosolyvonal díszítési technikákat. 

Varázsoljatok Ti is ünnepi körmöket vendégeitek kezére! 

Csodaszép körmökben gazdag ünnepeket  ívánunk minden körmösnek!

 

1 k bett1

BrillBird Cover Pink zselével és az új őszi BrillBird trendszínnel, a D16-os gyémántfényű zselével megépítem a szalonmandula körmöt, majd fixálás után formára reszelem.

2 k bett

Két kiválasztott körömbe extra méretű követ helyezek, ehhez a szabadszélbe a mosolyvonal legmagasabb pontjánál Brill Drill csiszológéppel és Kicsi Titánium Karbid Frézer fejjel a kő méretének megfelelő lyukat készítek.

3 k bett

Átlátszó BrillBird Turbo Clear Powder gyorsan kötő porcelán porból egy kis gombócot beleteszek a lyukba, majd egy csipesz segítségével belenyomom a nagyméretű követ. A porcelán magabiztosan rögzíti, a lyuk pedig beljebb süllyeszti, így könnyeben viselhetővé teszi a nagy követ.

4 k bett

Az arany füzért a köröm felületére vékony vonalban felkent szupererős BrillBird Brush on Glue ragasztóval rögzítem. Ez a már önmagában erősen rögzíti a díszítést, de a fényzselével majd még tartósabbá tesszük.

5 k bett

A mosolyvonalat minden körmön kiemelem a fixálásmentes BrillBird Brush&Go Go02-es fekete zselével, melyet elegendő a fényzselé előtt csak 1 percet lámpázni.

6 k bett

 

Azokon a körmökön, ahol nem alkalmaztam más díszítést a fekete mosolyvonalat transzferfóliával teszem még ünnepibbé. A mosolyvonalra BB Line ecsettel hígítás nélkül, vékonyan felviszek a Speciális Transzferfólia Ragasztóból, majd fél perces száradás után rányomom a transzferfóliát 15 másodpercig. Ezután BrillBird Top Shine fixálásmentes fényzselével borítom a körmöt.

BrilBird Tipp:  A transzferfóliás díszítés felületére bátran kenhetem akár vastagabban is a fényzselét, de a köveknél és az aranyfüzérnél ügyeljünk rá, hogy a tetejére ne kerüljön, mert elveszi a csillogást. Azonban a rögzítésben sokat segít ha egy vékony ecsettel a kő és a füzér tövébe is "bedolgozzuk" a fényzselét.

f bettina sbs1

Termékek

Részletes Kereső

Legújabb képek

Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK

hírlevél kupon