ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összesen:0 Ft
A kosár üres!

Crystal Nails Műköröm Tanfolyam

Véghné B Tünde

Crystal Nails Szakoktató

e-mail: vegh-tundi(kukac)elitnails.hu

Telefon: +36204284518

www.elitnails.hu

 

 

 

Számomra a szakma tíz évvel ezelőtt hobbiként kezdődött. Szeretem a szép ápolt körmöket, így szívesen jártam műkörmöshöz. Egyre jobban érdekelt a szakma, és mivel adódtak problémák: felválás, törés stb. szerettem volna megtanulni a tartós műköröm építést. Miután elvégeztem a Kézápoló Műkörömépítő és Lábápoló OKJ. tanfolyamot, technikai és díszítő továbbképzések folyamatos látogatója lettem. Megtaláltam a szakmában amit kerestem, hogy tartós és szép munkát tudjak végezni. Így vendégeim elégedetten távoznak és térnek vissza hozzám.

Ma már a Crystal Nails Elite Körmösakadémia Minősített szakoktatójaként dolgozom. Műkörmös tanfolyamainkon a tanulóink a legmagasabb szintű és minőségű alapanyagokkal dolgoznak és minőségi elméleti és gyakorlati oktatásban részesülnek.

Gyakorlati oktatásaink során bevezetjük tanulóinkat a műkörömépítés rejtelmeibe, hogy végzett műkörmösként és lábápolóként kiváló munkát végezhessenek.


TANULJ SIKERSZAKMÁT! LEGYÉL MŰKÖRÖMÉPÍTŐ!
VEGYÉL RÉSZT MŰKÖRÖM TANFOLYAMUNKON!

Minden nőnek legalább egyszer biztosan megfordult már a fejében, milyen jó lenne a szépségiparban dolgozni. Nem véletlen, hiszen mindannyiunk arra törekszik, hogy szép és trendi legyen. Az új szakma tanulásának leggyakrabban az időhiány szab gátat.

Imádod a gyönyörűen díszített körmöket és érdekel a körmözés?
Szeretnéd kiteljesíteni kreatív éned?

Kösd össze a kellemest a hasznossal és szerezz olyan képesítést, hogy a szakmád egyben a szenvedélyed is legyen: TANULJ MŰKÖRMÖSNEK! Ez egy igazán trendi, csajos szakma, mely segítségével mindig önmagad adhatod! Az Elite Cosmetix- Crystal Nails Körmösakadémia OKJ-s Műkörömépítő- kézápoló alapképzésén és Lábápoló alapképzésén nemzetközi bajnok oktatóink tanítják meg Neked a műkörmözés és a pedikűrözés művészetét, melyhez a világszínvonalú alapanyagokat Crystal Nails biztosítja! Műkörmös tanfolyamaink tanulói sorra nyerik az országos műköröm tanulóversenyeket, frissen végzett körmöseink pedig a kezdő versenyeken brillíroznak, és oktatóink közül kerülnek ki a nemzetközi versenyek győztesei.

Tartozz Te is a Crystal Nails sikercsapatába!

Aki MŰKÖRMÖSSÉ válik, biztosan egy sikerszakma birtokosa lesz, mert:

 

  • Kreativitását munkájában élheti ki több száz színes anyag és mintából alkotva egy-egy apró műremeket.
  • Több mint 30 folyamatosan megújuló, a divatot követő továbbképzéseken tarthatja top-on tudását (ha nálunk végez, akár féláron)
  • A szakma világversenyein kiemelkedő esélyekkel indulhat akit mi készítünk fel (Crystal Nails-el)
  • Kötetlen munkaidőben, jól jövedelmező szépségszakmában dolgozhat.

 

mukorom_oktatas

Termékek

Részletes Kereső

Legújabb képek

Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02 Sikari Edina tanfolyam 2019.04.02

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK

Update cookies preferences

hírlevél kupon