ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összes:0 Ft
A kosár üres!
Nyomtatás
10542_cool_remove_builder_gel_clear8

Új! Cool Remove Builder Gel Clear - 15ml

Cikkszám: átl023
GyártóCRYSTALNAILS
Fogyasztói ár5490 Ft
Nem égető COOL formulájú, könnyen leoldható REMOVE verziójú, tartós&rugalmas építő zselé
+ -

Leírás

Újgenerációs, COOL Gel-lel megegyező nem égető COOL formulájú, könnyen leoldható REMOVE verziójú, tartós & rugalmas építő zselé. Átlátszó, víztiszta, optikai élénkítővel. Közepes sűrűségű,
egyáltalán nem éget (alacsony hőképződésű), könnyen kezelhető. Szalonmunkához kiváló, mivel a vendégeknek természetes érzetet ad a vele készített köröm viselése. Rugalmassága miatt nem törik, tapadása kiváló, Crystalac alá körömerősítő zselének is használható.

suruseg3

 

Felvitele lágyabb ecsettel ajánlott: 6 Gel ecset, Xtreme Gel ecset vagy Nero Merlo II. ecset. Használj a felületükre oldható fényzselét, Easy Off Top Gel-t.

Teljes kötése UV lámpában 2-3 perc. LED-ben 1-2 perc.
Hajlítási ideje UV lámpában 20-25mp. LED-ben 10-15mp.

A teljes köröm oldódása - amennyiben kizárólag Cool Remove Builder Gel zselékből építed a körmöt - körülbelül 20 perc, ami az anyag levékonyításával csökkenthető.

Vásárlói vélemény: "Állítom, hogy ezek a jövő anyagaik! Tökéletes formula, nem folyik meg! Rugalmas, még a nagyon problémás vendégeknek sem levegősödik fel! Minden házimunkát kibír! Jóval könnyebb reszelni, mint a többi zselét. Vékonyan nagyon jó géllakk alap, könnyen oldódik. Ja igen, és nem éget. Búcsúzom a régi anyagaimtól. Óriási gratuláció a feltalálásához, kifejlesztéséhez!!!"

 

Vissza: ÁTLÁTSZÓ ÉPÍTŐ ZSELÉK

Mások ezt is megvásárolták

Termékek

Részletes Kereső

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK

hírlevél kupon