ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36303606429

Kosár0
Összes:0 Ft
A kosár üres!
Nyomtatás
15447_celebration_peach_600x600

SENS 3G Polish - Celebration peach 4ml

Cikkszám: spc002
Fogyasztói ár3200 Ft
Elegáns fényes és matt flittereket, csillámokat és arany pelyheket tartalmazó oldható géllakkok.
+ -

Leírás

A különleges alkalmakra, emlékezetes eseményekre mindenki egyedi körmöket szeretne, ezt az igényt elégíti ki a SENS by Crystal Nails Celebration kollekciója, amely önmagában okod ad az ünneplésre. Elegáns fényes és matt flittereket, csillámokat és arany pelyheket tartalmazó oldható géllakkok. Alkalmazásuk teljesen megegyező a dekor színekével. A flitterek elrendezéséhez javasolt egy vékony ecset segítségét igénybe venni. Használhatod önmagában, vagy díszítésre is, tökéletesen kombinálható az S015 és S016 Sens ’3G Polish’ (géllakk) színekkel.

Sűrű, magas pigmenttartalmú, egy rétegben is tökéletesen fedő, oldható 3 step CrystaLac-ok, kifejezetten a géllakkokkal való festéshez, díszítéshez fejlesztve. 10 alapszínben, melyek egymással tetszőlegesen keverhetők, így a kívánt árnyalatok felhasználásával könnyedén elkészíthetőek vele a nail art minták. Hígításukhoz a Sens by Crystal Nails '3G Polish' CLEAR anyagot javasoljuk.
Teli felületen is alkalmazhatóak a megszokott technikától eltérően: az ecsettel nem felvisszük az anyagot a körömre, hanem inkább „lehúzó mozdulatokkal” kevés anyagot juttatunk a felületre, hogy a lehető legvékonyabb rétegben borítsuk azt az adott színnel. Erős fedőképességük miatt nem szükséges két rétegben alkalmazni őket.
Kötése UV lámpában 2-3 perc, LED-ben 1-2 perc.
Köttetésüket erős LED lámpában javasoljuk, ujjanként hosszabb kötési idővel (ez kifejezetten vonatkozik az S007 fekete színre).

Vissza: Sens by Crystal Nails

Mások ezt is megvásárolták

Termékek

Részletes Kereső

Tanfolyamok

SZAKMAI SIKEREINK

Update cookies preferences

hírlevél kupon